PALVELUT YRITYKSILLE

Kukka-asioissa yrityksenne paras kumppani

Palvelemme etelä-pohjanmaalaisia ja valtakunnallisia yrityksiä sekä yhteisöjä. Asiakkaanamme ovat isot ja pienet yritykset. Kaikilla asiakkaillamme on omat vaatimuksensa laadun, palvelun ja hintatason suhteen. Pionittarella onnistuu, eli räätälöimme aina palvelumme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Asiakkaamme luottavat meihin ja odottavat meiltä aina huippusuoritusta. Päivittäin me vastaamme tähän haasteeseen. Tilauksen asiakkaamme soittavat liikkeeseemme. Emme odota, että asiakas tuntee kukat, hänen pitää vain kertoa mihin kukkia tarvitaan. Onko kyseessä kalastaja naisen eläkkeelle lähtö vai yrityksen 40-vuotis juhlakoristelu. Me osaamme vastata haasteeseen.

Palvelemme yrityksiä kaikissa kukka-asioissa. Yrityksen vuosijuhlat, avajaiset, eläkekukat, syntymäpäivät, parane pian... aina kun tarvitsette kukkia, Kukkakauppa Pionitar on valmis teitä palvelemaan laadulla ja ammattitaidolla.

Palvelemme teitä mielellämme. Ota yhteyttä suoraan liikkeeseen puhelimella 🌺Viikkokukat, yksilölliset liikelahjat, yrityksen joululahjat, Kukkakoristelut yrityksen tarpeisiin🌺

P. 0449603005 kukkakauppapionitar@gmail.com

www.pionitar.fi tai sähköpostilla kukkakauppapionitar@gmail.com